Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznam mimoriadna situácia

SÚBOR
Dátum: 19.03.2020
Autor: EWORKS.sk
Počet videní: 709
Oznam mimoriadna situácia

Na základe vyhlásenia mimoriadnej situácie na území SR vydal starosta obce Granč-Petrovce nasledovné mimoriadne opatrenia, ktoré týmto prikazujeme všetkým občanom obce Granč-Petrovce dodržiavať.

1. Od dnešného dňa až do odvolania sa zakazuje verejné zhromažďovanie občanov na území obce Granč-Petrovce. V súvislosti s konaním sa zajtrajšieho pohrebu, upozorňujeme všetkých našich občanov, že pohrebu sa môžu zúčastniť iba najbližší príbuzní, za dodržania prísnych hygienických opatrení.
2. Od dnešného dňa bude do odvolania pre verejnosť zatvorená prevádzka miestneho pohostinstva a zariadení v zmysle usmernenia krízového štábu SR.
3. Od pondelka 16.03.2020 bude prerušená prevádzka všetkých škôl a školských zariadení na území obce Granč-Petrovce.
4. Od pondelka 16.03.2020 bude prerušená prevádzka stravovacích zariadení v zriaďovateľskej pôsobnosti obce Granč-Petrovce. Upozorňujeme všetkých stravníkov, ktorým sme prostredníctvom týchto zariadení dodávali stravu, že až do odvolania túto službu poskytovať nebudeme.
5. Obec Granč-Petrovce počas mimoriadnej situácie nebude prenajímať priestory KD na spoločenské podujatia, na ktorých by sa zhromažďoval väčší počet občanov.
6. V Obci Granč-Petrovce sa prísne zakazuje podomový predaj tovarov a služieb, pri ktorom by sa zhromažďovali občania na verejných priestranstvách, alebo by vás predajcovia navštevovali vo vašich domácnostiach.
7. Upozorňujeme občanov, ktorí sa či už pracovne alebo rekreačne zdržiavali mimo územia SR, že pre nich platí 14-dňová karanténa v domácnosti podľa usmernení krízového štábu SR. Porušenie týchto usmernení je potrebné oznámiť policajnému zboru SR, prípadne obci Granč-Petrovce.
8. Počas najbližších 14-tich dní sa zakazuje zhromažďovanie občanov, hlavne našej mládeže na všetkých športoviskách, ihriskách a v areáloch školských zariadení v obci Granč-Petrovce.
9. Oznamujeme občanom, že stránkové hodiny na obecnom úrade v GrančPetrovciach sa dnešným dňom upravujú tak, že pre verejnosť budú zamestnanci k dispozícii Obecného úradu denne od 08:00 do 09:00 hodiny. Žiadame, aby
obecný úrad občania navštevovali iba v nevyhnutných úradných záležitostiach, za použitia ochranných rúšok alebo podobných ochranných pomôcok.
10. V súvislosti so zásobovaním obyvateľstva potravinami a iným dôležitým tovarom, sa občanom prísne zakazuje zdržiavať sa v predajniach a v ich blízkosti za účelom konzumácie alkoholických a iných nápojov. Do predajní je potrebné dochádzať iba za účelom nevyhnutných nákupov. Nakoľko sa v týchto predajniach stretáva väčší počet ľudí je potrebné sa chrániť ochrannými pomôckami.
Tento oznam bude zverejnený na webovej stránke obce, na úradnej tabuli obce a na prevádzkach, ktorým sa tieto opatrenia ukladajú.

V prípade potreby kontaktujte OcÚ na telefónnom čísle, resp. mailom: 053 469 91 08 / obecgrancpetrovce@gmail.com

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Oznam mimoriadna situácia Veľkosť: 426.3 kB Formát: pdf Dátum: 20.3.2020

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.